MOŽE LI TAMO IGRATI? Paul Pogba otkrio u kojem klubu se vidi…

FOTO:

Francuski veznjak te član Manchester Uniteda, Paul Pogba, jedan je od najboljih igrača na svijetu. Godinama je igrao na visokoj razini, a zasad je bio samo član Juventusa i Manchester Uniteda.

U posljednje vrijeme špekulira se o njegovom velikom transferu u Real Madrid. Nogometni mediji nekoliko puta su prenijeli kako je Pogba velika želja Zinedine Zidanea, koji je trenutno trener ‘Kraljeva’. Sinoć je o tome pričao i sam Paul nakon prijateljske utakmice između Francuske i Ukrajine.

“Zidane? Puno toga je o toj temi rečeno. Što još da kažem? Naravno, svi bi igrači voljeli igrati za Real Madrid. Igrati za Real je san svakog igrača, pa tako i moj. Možda se to i dogodi jednog dana. Međutim, kao što sam više puta rekao, član sam Uniteda i volim svoj klub. Napravit ću sve što mogu da ovaj klub bude opet tamo gdje zaslužuje”, kazao je Pogba okupljenim novinarima, a njegove riječi je prenijela i madridska Marca.

27-godišnji superstar ima aktualni ugovor s Manchester Unitedom do 2021. godine, a navijači se sve više boje kako će ostati bez ponajboljeg igrača jer od prvog siječnja Francuz može pregovarati s drugim klubovima.

Komentari

komentara

« Povratak