MOŽE LI TAMO SPASITI KARIJERU? Antonio Marin dobio neočekivanu ponudu!

FOTO:

Prije nekoliko godina Antonio Marin slovio je kao najveći talent hrvatskog nogometa, a isto tako i pričalo se da je veliki projekt zagrebačkog Dinama. No, čini se kako je i on nažalost otpisan u Maksimiru, prema navodima Germanijaka.

Osim njega, na izlaznim vratima su Josip Drmić i Luka Menalo, dok su Sosa i Mihajličenko odavno otpisani. No, vratimo se  na Marinu koji će za točno tjedan dana proslaviti 22. rođendan.

Ne tako davno pisalo se o golemom interesu europskih velikana za ovog supertalenta. No, on je izabrao Dinamo, tu je trebao napraviti ‘boom’ i tek onda otići u inozemstvo. Ali, Marin u Dinamu nije uspio postati ono što se očekivalo. Odlazio je više puta na posudbe: Monza, Lokomotiva, Šibenik, Rijeka… I uvijek se vraćao u Dinamo kao igrač, koji se na posudbi dokazao i koji bi konačno u modrom dresu trebao imati značajnu ulogu. Ipak, svaki put je taj povratak u Maksimir ostao nedorečen. Nikako se Antonio Marin nije uspio nametnuti, postati prvotimac, uhvatiti kontinuitet, iz raznoraznih razloga. Nekad mu nisu vjerovali treneri, nekad on sam nije bio na razini na kojoj je trebao biti.

A prema informacijama Germanijaka, Antonija Marina rado bi u svojoj momčadi vidio Zoran Zekić. Trener Osječana iznimno cijeni mladog Marina i vjeruje da bi on na OPUS Areni mogao pokazati kvalitetu, kao što je lani pokazao na posudbi u Rijeci. Ako bi dobio kontinuitet, trenerovo povjerenje… No, istovremeno očekuje se i ponuda iz inozemstva, Marin je i dalje zanimljiv tržištu, pogotovo jer će na ljeto biti slobodan igrač.

Bilo je već i prošlog ljeta upita i ponuda iz jakih nogometnih liga, sad bi taj interes mogao i rasti, ne sumnjamo da će Antonio ubrzo pronaći novi klub. Pitanje je tek, kako će se Dinamo postaviti u pregovorima, hoće li mu izaći ususret i pustiti ga besplatno ili će ipak tražiti neku odštetu za tih zadnjih pola godine ugovora.

Komentari

komentara

« Povratak