MOŽE LI TO MARSEILLE? Tudor večeras može ostvariti povijesni uspjeh!

FOTO:

Večeras se igraju utakmice šestog kola u Ligi prvaka u Skupinama A, B, C i D. Najluđa situacija svakako je u skupini D gdje se nalaze Tottenham, Sporting, Frankfurt i Marseille.

Spursi imaju osam bodova dok Sporting i Frankfurt imaju po sedam bodova. Marseille je posljednji sa šest.

Ovo je ujedno i jedina skupina u kojoj sve četiri momčadi mogu dalje i u zadnjih 90 minuta čeka nas prva drama. Za Tottenham je utješno kako ni u kakvom raspletu situacije ne može biti slabije plasiran od trećeg mjesta. Marseille, koji vodi Igor Tudor, trenutačno je posljednji, no Francuzi imaju jasnu situaciju.

Jedino ih pobjeda u utorak navečer u zadnjem kolu na Velodromeu protiv Tottenhama vodi u osminu finala. U drugom susretu, također u utorak, sastaju se Sporting i Eintracht. Portugalcima je dovoljan i bod za siguran prolaz jer je u prvom susretu slavio u Frankfurtu s 3:0. Njemački sastav, baš kao i Tudorova momčad, mora dobiti ako želi dalje u Ligi prvaka.

U slučaju pobjede Marseillea i remija u Lisabonu, Tudorova ekipa bi bila prva u skupini, a preostale tri ekipe bi imale po osam bodova. U tom bi slučaju Sporting bio drugi, Tottenham treći, a Eintracht bi ispao iz Europe.

Za listić dana kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak