MUČKI PROVOKATOR: Nećete vjerovati kako je novinar uspio isprovocirati španjolskog izbornika!

FOTO:

Španjolska je sa stilom otvorila novo UEFA-ino nogometno natjecanje. Prvo su usred Londona na Wembleyu srušili Englesku 2:1, a zatim su razbili viceprvaka Hrvatsku kod kuće. Već polako mogu slaviti prvo mjesto jer teško da će doći do promjene na tablici. Nakon utakmice španjolski izbornik bio je presretan…

AH, TI NOVINARI

Ipak, nakon utakmice na presici nije moglo bez nepotrebnih i zaista blesavih pitanja. Majstor za jedno takvo pitanje dolazi upravo iz Španjolske. Dotični novinar dotaknuo se pitanja o igračima Real Madrida u prvih 11. Stvar je u tome da je Luis Enrique bio trener Barcelone, a jučer je na teren poslao šestoricu igrača Real Madrida.

“Nisam znao za to, niti me to brine. Ovo je španjolska reprezentacija, nije bitno jesu li igrači iz Reala ili Barcelone, ne gledam dres kluba kada slažem momčad”, ljutito je odgovorio Enrique pa nastavio:

“Kod mene će igrati samo najbolji. Naravno da je baza momčadi Real Madrid, to je točno, ali mene zanimaju samo crveni dresovi, španjolski dresovi. Ne zanimaju me klubovi, zanimaju me samo španjolski igrači.”

Eto kako je malo potrebno da od idile stvorite nepotrebnu nervozu. Upravo to je uspio napraviti španjolski novinar, koji je ispao pravi provokator…

SIMEONE RIGA VATRU: ARGENTINSKI STRATEG POPLJUVAO FIFA-U ZBOG DVA IGRAČA! JE LI U PRAVU?

PROCVAO U CSKA: Nikola Vlašić odigrao reprezentativnu utakmicu karijere protiv Bjelorusije!

Komentari

komentara

« Povratak