MUNDO DEPORTIVO DONOSI: Barcelona će opet krenuti po Olma, a evo zašto je propao prvi pokušaj!

FOTO:

Poput prave bombe odjeknula je vijest kako Barcelona za kraj prijelaznog roka želi dovesti Danija Olma. No, njihov pokušaj nije bio uspješan.

Španjolski mediji pišu kako je katalonski div ponudio točno 58 milijuna eura za svog bivšeg igrača koji je ponikao u La Masiji. No, RB Leipzig je to odbio te su potom tražili čak 17 milijuna više, ali vremena više nije bilo.

Problem je bio taj što njemački klub nije mogao pronaći dostojnu zamjenu za Olma pa bi RB Leipzig krenuo nastavak sezone bitno oslabljen. Ionako su na najgori mogući način otvorili sezonu jer imaju samo jednu pobjedu te čak dva poraza u tri uvodna susreta. A sada im slijedi okršaj protiv Bayerna.

No, Mundo Deportivo piše kako će Barcelona opet pokušati. Katalonski klub u siječnju će krenuti u novu akciju vraćanja igrača koji je ponikao u njenim redovima, a potom kao mladić stigao u Dinamo, iz kojeg je ostvario transfer u redove njemačkog kluba.

Navodi se da sam Olmo ne bi imao ništa protiv povratka u klub u kojem je bio od 2007. do 2014. godine i dolaska u Zagreb, kao i to da RB Leipzig nema namjere spuštati cijenu za veznjaka kojeg je ugovorno vezao do ljeta 2024. To što je Ilaix Moriba s Camp Noua stigao u Leipzig, tvrdi se, ipak stavlja Barcelonu u povoljniji položaj u pregovorima koji će uslijediti u siječnju.

Komentari

komentara

« Povratak