NA KORAK DO SNA: Evo koja reprezentacija bi mogla otići na Svjetsko prvenstvo nakon gotovo 30 godina!

FOTO:

Jučer su odrađene kvalifikacijske utakmice za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2022. godine. Kvalifikacije su se igrale i na području Sjeverne, Srednje Amerike i Kariba.

Nakon osam odigranih utakmica na vrhu tablice nalazi se veliko iznenađenje, a to je reprezentacija Kanade koja ima četiri pobjede i četiri remija. Kanađani tako imaju 16 bodova dok su iza njih SAD (15) te Meksiko i Panama koji imaju 14 bodova. Preostale reprezentacije koje se bore za Katar su Kostarika, Jamajka, El Salvador i Honduras.

Pravila za ove kvalifikacije su jasna. Direktno u Katar će ići samo vodeće tri reprezentacije dok četvrta reprezentacija mora ići u Play-off. Do kraja je ostalo još točno šest utakmica i Kanađani se nalaze u sjajnoj poziciji.

Naime, Kanada će do kraja igrati protiv najslabije tri reprezentacije, a to su Honduras, El Salvador i Jamajka. Ukoliko se ovdje napravi prava žetva bodova onda će Kanada napraviti golemi korak prema Svjetskom prvenstvu.

A svi dobro znamo kako nogomet tamo nije sport broj jedan. Posljednji put na Svjetskom prvenstvu bili su davne 1986. godine, a to im je ujedno bio i jedini odlazak na veliku scenu. Tamo su doživjeli tri poraza u skupini.

STIŽU REAKCIJE IZ SUSJEDSTVA: SRBI OD UEFA-E TRAŽE OŠTRU KAZNU ZA HRVATSKU!

Komentari

komentara

« Povratak