NA KRAJU BAŠ I NIJE TOLIKO TRAŽEN: Samo je jedan klub zaista ozbiljno zainteresiran za Pjanića!

FOTO:

Proteklih tjedana su se uz ime Miralema Pjanića spominjali brojni europski velikani. Nagađalo se da se vraća u Juve, da ga žele Milan, Chelsea, Arsenal…

Samo je Inter ozbiljan kandidat

Bosansko-hercegovački veznjak Miralem Pjanić očajnički želi promijeniti klub, nakon katastrofalne sezone u Barceloni. Po mogućnosti, Pjanić bi se voli vratiti u Serie A.

Podsjetimo, Pjanić je krajem prošlog ljeta za 60 milijuna eura prešao iz Juventusa u Barcelonu. Ono što je trebao biti korak naprijed u karijeri pokazalo se kao velika pogreška. Kod trenera Ronalda Koemana Pjanić je dobivao skromnu minutažu pa je već duže vrijeme jasno kako je odlazak najbolja opcija.

Kao potencijalni kupci posljednjih su se dana spominjali Milan, Chelsea, Arsenal, Tottenham, pa čak i Juventus. Međutim, prema najnovijim informacijama koje donosi španjolski AS, najozbiljniji kupac je milanski Inter.

Kako Christian Eriksen više neće moći igrati u Italiji, u Interu planiraju posuditi  Miralema Pjanića, a možda ga i trajno otkupiti nakon godinu dana. Jedini, za sada neriješeni, problem je Pjanićeva plaća. U Barceloni ona iznosi oko osam milijuna eura, a takav si iznos Inter sigurno ne može priuštiti.

Komentari

komentara

« Povratak