NA METI EUROPSKIH VELIKANA: Haalandov otac otkrio gdje će njegov sin nastaviti karijeru!

FOTO:

Erling Haaland jedan je od trenutno najtraženijih igrača na svijetu. Sa samo 20 godina plijeni svojom fizičkom spremom i ogromnim talentom.

Otac otkrio svoja razmišljanja o budućnosti

Erling Haaland, mlada zvijezda Borussije Dortmund jedan je od najtalentiranijih igrača današnjice. Sa samo dvadeset godina već ruši rekorde stoga ne začuđuje interes koji izaziva kod velikih europskih klubova.

Otac mladog Norvežanina je u nedavnom intervjuu za Sport1 otkrio što misli o tome.

„Kad dobro igrate, normalno je da veliki klubovi kucaju na vaša vrata. Ipak, to su samo nagađanja. Potpisali smo višegodišnji ugovor s Dortmundom i mislim da je to za Erlinga sjajan klub.“, kazao je Alf-Inge Haaland pa nastavio:

„Naravno, nikad ne možete znati što nosi budućnost no trenutno je osvajanje trofeja s Borussijom ono što Erling želi. To je trenutno njegov cilj i mislim da mu Njemačka pruža još mnogo prostora za napredak.“

Podsjetimo, Haaland je potpisao za Borussiju u siječnju ove godine, prešavši iz RB Salzburga za 30 milijuna eura. Ugovor mu završava tek sredinom 2024. godine. U posljednje ga se vrijeme često spominje u kontekstu prelaska u neki od europskih velikana poput Juventusa, Real Madrida i Manchester Uniteda.

Ipak, čini se kako do daljnjega ne misli mijenjati klub…

Komentari

komentara

« Povratak