Na Novu godinu ga je cura izbola po prsima i jedva je preživio. Danas igra protiv Hajduka!

FOTO:

Hajduk od 15:30 gostuje u Cvetkovcu kraj Koprivnice u šesnaestini finala Hrvatskog kupa. Igrat će protiv tamošnjeg Tehničara, koji u napadu predvodi Hrvoje Bači (33).

Iza njega je teška životna priča. Naime, Bači se početkom godine borio za život nakon što ga je nevjenčana supruga 1. siječnja u Hlebinama nakon svađe izbola nožem u predjelu prsa. U razgovoru za e-podravinu je prije osam mjeseci rekao:

“Puno se toga pisalo i svi znaju što se dogodilo. To je iza mene, hvala Bogu živ sam i zdrav i odlučio sam srediti privatni život zbog kojeg je nogomet, ruku na srce, često ispaštao. Počeo sam voziti sobni bicikl i lagano trčkarati, situacija je sve bolja iako još uvijek osjećam lagane posljedice tog događaja. Ono što mogu reći je da do te situacije nije trebalo doći, zato sam odlučio poraditi na sebi i neke poroke ostaviti iza sebe, shvatio sam da mi je život bio opasno ugrožen i morao sam nešto promijeniti kako bi moja karijera i dalje bila na razini, ja nogomet volim više od sebe.”

Bači je jedan od najboljih igrača županijskog nogometa na koprivničkom području. Jedno vrijeme za njega bio je zainteresiran i Slaven Belupo, no ta se kombinacija izjalovila.

Za listić dana kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak