NA POMOLU SENZACIONALAN POSAO: Marcelo Brozović se vraća u Europu!?

FOTO:

Jedan od najboljih hrvatskih nogometaša, Marcelo Brozović, prošlog ljeta ostvario je veliki transfer kada je iz Intera prešao u saudijski Al Nassr za 18 milijuna eura. Naravno, ‘Epic Broz’ ipak nije mogao odbiti ogromnu plaću koju su Saudijci bacili na stol.

No, čini se kako bi se bivši igrač zagrebačkog Dinama mogao vratiti u Europu sljedeći mjesec. Naime, vodeći turski mediji lansirali su kako se Marcelo Brozović našao na radaru turskog velikana Galatasaraya koji želi dodatno osnažiti svoju momčad u nadolazećem prijelaznom roku.

Kako navode turski mediji, 31-godišnji veznjak hrvatske reprezentacije želja je Galatasaraya, koji bi ga volio angažirati na šest mjeseci. Navodi se da Brozović ne bi imao ništa protiv toga i da su u Galatasarayu sigurni da bi dobra financijska ponuda mogla nagovoriti čelnike kluba iz Saudijske Arabije da razmisle o poslu.

Ideja najtrofejnijeg tamošnjeg kluba je preuzeti Brozovićevu plaću, s tim da bi Al Nassr, navode turski izvori, u tom slučaju htio i financijsku kompenzaciju za puštanje hrvatskog veznjaka na posudbu.

Brozović je prošlog ljeta potpisao ugovor karijere s Al Nassrom. Dogovorena je suradnja na tri godine, a pisalo se da će po sezoni zarađivati 25 milijuna eura, čime je postao najplaćeniji hrvatski sportaš. U 18 utakmica za novi klub postigao je jedan i asistirao za četiri gola.

Komentari

komentara

« Povratak