NA POMOLU TRANSFER ŽIVOTA: Labrovića želi klub iz poznate lige!

FOTO:

24-godišnji Nediljko Labrović našao se na popisu za odlazak na Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Vratar Rijeke trenutno je treća opcija kod Zlatka Dalića.

Labroviću je trenutno cijena 3.5 milijuna eura ako pitate Transfermarkt, a ugovor s Rijekom traje do sljedećeg ljeta. Naravno, drugoplasirana momčad HNL-a ne želi riskirati da izgubi ovako kvalitetnog golmana potpuno besplatno te je zbog toga posve realno da ovog ljeta napravi inozemni transfer.

Za njegove usluge raspituje se njemački Augsburg. Klub iz Bavarske spreman je izdvojiti između dva i pol i tri milijuna eura. Labrović prema Transfermarktu vrijedi tri i pol milijuna eura, ali nakon ovog ljeta ulazi u posljednju godinu ugovora i ovo je možda zadnja prilika Rijeci za unosnu zaradu. U Augsburgu bi se mogao pridružiti dvojici bivših HNL igrača Dionu Belji i Davidu Čolini.

Labrović se rodio u Splitu, a seniorski nogomet počeo je igrati u Sinju. Kao veliki talent nametnuo se u Šibeniku, u kojem je dobio prve prvoligaške minute, a sa Šubićevca je prije tri godine kao slobodan igrač stigao u Rijeku.

Za listić dana kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak