NA POMOLU VELIKA ZAMJENA IGRAČA: Barca za Lewandowskog nudi jednog od svojih najboljih igrača!?

FOTO:

Prema navodima uglednog španjolskog lista Munda Deportiva, Barcelona je spremna napraviti veliku trampu tijekom ljeta i to s Bayern Munchenom.

Pregovori su u tijeku

Iza Barcelone je sezona za zaborav. Iako je Xavi uspio podići momčad, na žalost po navijače Barce, trofeja ove godine neće biti. U upravi katalonskog diva su svjesni kako će tijekom ljeta morati pojačati momčad, no problem su, naravno, financije.

Jedan od igrača čije se ime učestalo spominje u kontekstu dolaska na Camp Nou je Robert Lewandowski. Mundo Deportivi piše kako su pregovori između Poljaka i Barce već u tijeku, a kao jedna od opcija spominje se i zamjena igrača. Naime, Barcelona je Bayernu ponudila jednu od svojih zvijezda, ne bi li tako snizila cijenu Lewandowskom. Radi se o Memphisu Depayu, koji bi tako postao dio velike razmjene na relaciji Munchen – Barcelona.

Inače, Lewandowskom ugovor s Bavarcima istječe iduće ljeto, pa bi uprava bavarskog giganta svakako rađe da ga unovči ove godine, nego da ga pusti besplatno iduće. Tržišna mu se vrijednost procjenjuje na 50 milijuna eura. Zanimljivo, spomenuti Depay, prema Transfermarktu vrijedi 45 milijuna eura.

Komentari

komentara

« Povratak