Na pomolu veliki preokret u slučaju nastavka karijere Paula Dybale!

FOTO:

Još prije nekoliko mjeseci bilo je jasno kako nastavka suradnje neće biti i Paulo Dybala se zahvalio Juventusu.

Dybala mijenja agenta

Prije nekoliko godina Paulo Dybala je slovio za jednog od najboljih nogometaša svijeta. Na žalost, njegova je karijera u silaznoj putanji, iako mu je samo 28 godina. Danas mu istječe ugovor s Juventusom, a produljenja suradnje neće biti… ili se bar tako činilo do sad.

Na Argentinčevu žalost, niti jedan europski velikan nije zainteresiran za njegove usluge, a prema pisanju talijanskih portala – scenarij je to kojem se Dybala nije nadao. Dybalu je već ranije, nakon dugih pregovora odbio Inter, a ne želi ga ni Milan. Razlog je to što traži previsoku plaću, sedam milijuna eura godišnje. Sevilla mu je ponudila 3 milijuna, ali to Dybali nije dovoljno. Posljednji u nizu velikana od kojih je dobio odbijenicu jest Barcelona. Katalonski Sport objavio je da se Paulo sam ponudio Barceloni, no sportski direktor Jordi Cruyff i trener Xavi odgovorili su njegovom agentu da nisu zainteresirani.

Sve ovo je natjeralo na Dybalu na očajnički potez. Naime, njegov je agent već kontaktirao čelnike „Stare dame“ i predložio pregovore oko novog ugovora. Ovaj put, Dybala bi pristao i na manju plaću od one oko koje se pregovaralo proljetos.

Osim toga, Argentinac razmišlja i o promijeni agenta. Trenutno ga predstavlja Jorge Antun, ali 28-godišnjak nije zadovoljan njegovim uslugama…

Komentari

komentara

« Povratak