NA POMOLU VELIKI SKANDAL U HRVATSKOJ DRUGOJ LIGI: “Kad budemo prvaci, zvat ću BBC i CNN i sve ispričati što se događalo…”

FOTO:

Nastavlja se luda borba za ulazak u elitni razred hrvatskog nogometa. Do kraja sezone ostalo je svega dva kola, a prvoplasirani Zrinski ima dva boda prednosti nad Šibenikom. Nekako se čini da će osvajač druge lige biti odlučen u posljednjem kolu kada će se u Gradskom vrtu sresti upravo vodeće dvije momčadi.

A danas na utakmici između Šibenika i Vukovara nove kontroverzne situacije. Iako je Šibenik slavio 2:1 nakon preokreta, vidjeli smo neke čudne sudačke odluke tvrdi trener Šibenika, Mario Carević. U 45. minuti viđena je sporna situacija u kaznenom prostoru gostiju. Vratar Vukovara Ivan Mandić predao je loptu u noge Toševskom, a potom ga i rukama zaustavio u izglednoj situaciji, no sudac Toni Dadić svirao je prekršaj u napadu jer je Toševski prethodno vukao Mandića. To je izazvalo ogromnu pobunu domaćih igrača i publike, a na poluvremenu su bijesni igrači Šibenika opkolili suca.

Ipak, Šibenik je zasluženo došao do preokreta u drugom poluvremenu. U 57. minuti Toni Kolega lijepo je pogodio iz daljine, a u 80. minuti David Toševski precizno pogađa za 2:1. Šibenik u sljedećem kolu dočekuje Dubravu, a u posljednjem gostuje na Gradskom vrtu kod Zrinskog. Zrinski u sljedećem kolu gostuje kod Vukovara.

“Mi treneri ne smijemo pričati ništa, a odgovorni smo za sve. Po tko zna koji put ću ponoviti da Šibenik kao klub zaslužuje puno više poštovanja od strane nekih ljudi, posebno ako se u obzir uzme tradicija kluba. Ja sada ne smijem komentirati da je bio čisti penal, da nismo dobili niti jedan faul koji je bio ‘li la‘…Mi ne zaslužujemo takav odnos, ali smo drugo poluvrijeme pokazali kako smo jači od svega. Ja vam garantiram da će to na kraju biti dobro. Neću sada govoriti neke velike riječi, ali u konačnici će biti dobro s ovakvim pristupom, angažmanom i kvalitetom.

Mi ne želimo nikakav popust, tražimo samo da nam se sudi 50:50. Umjesto toga, nas netko stalno zajebava. Oprostite na izrazu, ali moram to tako kazati. Ovi momci krvavo rade cijelu sezonu, bore se za goli život, udaljeni su stotinama kilometara od svojih obitelji mjesecima i onda nas netko zajebava”, nakon utakmice je ljutit rekao trener Šibenika Mario Carević, piše Šibenski.

Prije nekoliko dana gazda Zrinskog Ivan Komak je u intervjuu za Index napao Šibenik i između ostalog je rekao da su ove sezone dobili devet penala.

“Znate li zašto smo imali devet penala? Zato što svaku utakmicu imamo u prosjeku 25 udaraca, jer opteretimo apsolutno svakog protivnika, zato što imamo po 550 napada. Ali, kada to netko servira u javnosti, onda nekima uđe u podsvijest i ne dobiješ penal koji je čist kao suza.

Sretan sam zbog pobjede, ali sam istovremeno jako ljut. Mogao bih satima pričati o kriteriju suđenja… Ali, reći ću samo jedno, ako budemo prvaci, a bit ćemo prvaci, zvat ću CNN, BBC, sve vas novinare i ispričati što smo sve prolazili i protiv čega smo se sve borili cijelu sezonu. Ne želim da ovo zvuči kao kuknjava. Ovo nije kuknjava, nas to samo jača. Ali reći ću vam sve detalje koje smo proživljavali”, završio je Carević.

Komentari

komentara

« Povratak