NACIONALNI IZDAJNIK: Navijači zbog ovog poteza žele da se njihova zvijezda izbaci iz reprezentacije!

FOTO:

Reperezentacija Gane se oprostila od daljnjeg nastupa na Svjetskom prvenstvu nakon poraza od Urugvaja, od 2:0.

Nacionalni izdajnik

Gana se oprostila od Katara nakon poraza od Urugvaja. Afričkoj je reperezentaciji bila potrebna pobjeda da ostane u utrci za plasman u osminu finala, no Južnoamerikanci su ipak bili bolji.

I dok se na klupi Urugvaja već slavio plasman dalje, stigao je šokantni rezultat s druge utakmice, u kojoj je Južna Koreja pobjedila Portugala i tako preuzela drugu poziciju u grupi. Gancima je ispadanje Urugvaja donekle ublažio bol zbog vlastitog ispadanja jer su s ovom reprezentacijom u neprijateljskim odnosima još od 2010. godine Gana je tad poražena u četvrtfinalu upravo od Urugvaja, a posebno je postao omražen Luis Suarez. On je tada u posljednjim minutama rukom spriječio čist gol Gane, a da stvar bude gora na kraju je Asamoah Gyan promašio penal. Na kraju, Gana je poslije jedanaesteraca ispala.

Gana je osvetu čekala 12 godina, ali nije u svojim namjerama uspjela u potpunosti. Koliko u Gani ne vole Suareza i Urugvaj najbolje je na svojoj koži osjetio i Ganac Thomas Partey. Ona je u petak nakon posljednjeg sudačkog zvižduka zamijenio dres s jednim od igrača Urugvaja, i to baš sa Suarezom.

Slika ovog trenutka se pojavila na Internetu, a javnost u Gani je bijesna. Štoviše, čak se od ganskog saveza traži da se Partey izbaci iz nacionalne vrste zbog izdaje!

Komentari

komentara

« Povratak