NADOLAZEĆA ZVIJEZDA KOJA RUŠI REAL: Nikola Vlašić je popularan i u španjolskim novinama!

FOTO:

O mladom hrvatskom reprezentativcu Nikoli Vlašiću piše se i u španjolskim tiskovinama. Nakon rušenja madridskog Reala, AS ga je ukratko predstavio.

„Bilo je pitanje vremena kada će Nikola postati vijest jer nosi sport u svojim genima. Otac Joško bio je desetobojac i osvojio je zlato na Mediteranskim igrama, 1983.

Ipak, najpoznatiji je po treniranju Blanke, zlatne u skoko u vis sa svjetskih prvenstava 2007. i 2009. Europska je prvakinja iz 2010. a na Olimpijskim igrama u Pekingu i Riju osvojila je srebrnu i brončanu medalju.“ – piše španjolska novinarka Menchu Fernandez.

„Nikola nema takav životopis, ali s 20 godina nalazi se na listi Guardianovih 40 najboljih igrača svijeta u tom godištu. Sada je zabio Realu, trenutnom prvaku i tako učinio svoje ime poznatim” – nije se štedjelo na komplimentima za Niksija.

Također, napisano je da Nikola polako izlazi iz sjene zasada uspješnije sestre Blanke, jedne od najboljih hrvatski atletskih osoba ikada. Kako je krenuo, neće mu trebati dugo da ju nadmaši.

BIZARAN RAZLOG: OTKRIVENO ZAŠTO JE NANTES ODABRAO VAHU, A NE SLAVENA BILIĆA!

POSTAJE NAJVEĆI LUZER U NOGOMETU: Mourinho za loš rezultat optužio policiju, a ovi mu sa stilom odgovorili!

Komentari

komentara

« Povratak