Najavljen turnir 4 kafića. “Dolazi i napadač koji će uskoro pojačati Hajduk”

FOTO: Veljko Martinović

U Splitu u izvučeni parovi za 19. izdanje malonogometnog humanitarnog turnira “4 kafića”, a glavna zvijezda bio je napadač Hajduka Marko Livaja.

“Drago mi je da sam već 11. put na ovom turniru. Tu smo prije svega iz humanitarnog razloga, a što se tiče nogometa, neka najbolji pobijedi”, rekao je Livaja koji je prije 11 godina bio najbolji strijelac turnira.

Livaja je izvukao parove pa će 26. prosinca u prvom polufinalu igrati Kauri – Camel, a poslije tog dvoboja u drugom polufinalu Antique bar protiv Vivasa. Nakon toga su vlasnici kafića naveli sastave. Najavljeni su nastupi Marija Pašalića, Ivana Perišića, Ive Grbića i velikog broja bivših i sadašnjih igrača Hajduka.

“Napulj ima Maradonu, a Split ima Livaju. To je čovjek koji od prvog dana igra ovaj turnir, nemam što reći nego mu zahvaliti. I mi smo malo zaslužni da je tu gdje se nalazi. Uz njega će za Antique igrati i jedan igrač koji u prosincu dolazi u Hajdukov napad. Je, je, Nikola. NK”, rekao je Gordan Boljat Gogo misleći na Nikolu Kalinića koji se mjesecima povezuje s povratkom u Hajduk.

Kalinić ulazi u posljednjih šest mjeseci ugovora s Veronom, za koju je u smanjenoj minutaži nastupio u devet ligaških utakmica ove sezone. Na učinku je od tri gola i jedne asistencije. Početkom siječnja, napadač koji je u Hajduku igrao od 2005. do 2009. godine, proslavit će 34. rođendan.

TOTALNA FLEGMA: KONAČNO SE OGLASIO TOLIKO SPOMINJANI MARKO LIVAJA!

Komentari

komentara

« Povratak