NAJBOLJI SVJETSKI NAPADAČ: „Dolazim iz te zemlje, zato i nemogu do Zlatne lopte!“

FOTO:

Napadač Bayerna i poljske reprezentacije, Robert Lewandowski, igra najbolji nogomet u karijeri. Od početka sezone je u 21 utakmici zabio čak 27 golova i trenutno je najbolji europski te svjetski centarfor, svaka čast Kaneu i ostalima ali Lewa rastura.

Unatoč tome što je u proteklih godinu dana zabio nevjerojatna 62 gola, to mu nije previše pomoglo u poretku utrke za Ballon d’or. Poljska zvijezda je završila na tek solidnom osmom mjestu iako se očekivao i nešto veći plasman. No, Robert nije nimalo razočaran nego je vrlo zadovoljan što je dospio u TOP 10, za razliku od Ronalda koji se očito naljutio pa ponovno preskočio svečanost u Parizu.

“Nisam razočaran nego jako sretan što sam ovdje u društvu tako sjajnih igrača jer ovo je sastanak tako drugačiji od onih koje inače imamo. Sada nismo na terenu, u dresovima i na suprotnim stranama, nego na gala večeri u odijelima i družimo se.” – rekla je špica Bavaraca.

Za kraj je ipak dao zanimljivu izjavu i bocnio čelne ljude France Footballa.

“Što da napravim kako bih iduće godine bio bolje plasiran? Moram imati još bolje brojke nego ove godine. Ali svjestan sam da zato što dolazim iz Poljske moram biti zadovoljan i mjestom koje sam dobio ove godine.”

BOMBA NA POLJUDU: PROSLAVLJENI HRVATSKI REPREZENTATIVAC I JEDAN OD „ĆIRINIH SINOVA“ POSTAJE SPASITELJ HAJDUKA!

SLAŽETE LI SE? Evo što srpski mediji kažu o skupini s Hrvatskom i Engleskom!

Komentari

komentara

« Povratak