NAJČUDNIJA NJEGOVA IZJAVA: Nećete vjerovati što je Pep Guardiola provalio…

FOTO:

Pep Guardiola i njegov Manchester City večeras igraju važan dvoboj, a u pitanju je ligaški susret kod Wolverhamptona. Povodom toga španjolski trener odradio je presicu pred okupljenim novinarima.

‘Građani’ su jučer potvrdili dolazak Halanda, ali Guardioli je navodno bilo zabranjeno bilo što komentirati u vezi norveškog napadača. No, novinari su ga ipak piknuli s pitanjem o financijama:

“Slušajte, Liverpool iz 70-ih i 80-ih ili United sa sir Alexom Fergusonom – tko je potrošio više novca?” izjavio je Guardiola za Sky Sports. “Tko je potrošio više novca? Je li to bio Norwich ili neka druga momčad? Leicester? Ne, Liverpool i United potrošili su više novca od ostalih. Ali njihov je novac sada potpuno drugačiji”, nastavio je Guardiola.

“Ne mogu promijeniti tuđu percepciju. Kada na prednju stranu dresova stavimo Etihad, ljudi kažu: ‘Ma, preplatili su ih.’ United i Liverpool možda će biti plaćeniji od nas, možda iz razloga što dobro rade ili je direktor dobro pregovarao. Sve je savršeno jer novac dobivaju iz SAD-a ili drugih zemalja. Jedini način da promijenimo takvo viđenje je dobar nastup na terenu”, izjavio je stručnjak.

Komentari

komentara

« Povratak