NAJINTELIGENTNIJI NOGOMETAŠ EUROPE: Zvijezda Rome zna čak osam svjetskih jezika te ima jednu diplomu!

FOTO:

U društvu je ustaljena ona poznata činjenica da profesionalni nogometaši nisu baš najpametnije osobe koje ćete upoznati u životu. Velikim dijelom možda i jeste u pravu, ali jedan nogometaš Rome će vam barem nakratko dokazati da se opasno varate….

Armenski reprezentativac Henrikh Mikhtaryan sigurno kandidira za najinteligentnijeg europskog nogometaša, naučio je osam svjetskih jezika i zaradio jednu diplomu!

Uz sve obveze koje ima kao nogometaš, možemo mu se samo nakloniti i čestitati. Popularni Mickey je tako naučio ukrajinski, talijanski, engleski, portugalski, ruski, francuski, njemački uz naravno materinski jezik, armenski. Njegova životna priča je iznimno zanimljiva, ruski jezik je naučio od svoje bake, kao klinac je igrao na probama u Francuskoj i Brazilu, tokom boravka u Unitedu i Arsenalu usavršio je engleski, nekoliko godina je nastupao i za Borussiju Dortmund.

Talijanske medije je oduševio nakon što je na njihovom jeziku bez poteškoća dao intervju poslije samo tri mjeseca boravka u Rimu. Armenski as je ušao u igru za Romu nakon 2 mjeseca odsustva s terena i zabio pogodak za pobjedu protiv Verone u prošlom kolu.

„Osjećam se dobro ali mi nedostaju nastupi, dva mjeseca neigranja je bilo previše. Bila je to velika šteta ali se sada osjećam odlično, mislim da je ovo vrlo važna pobjeda za nas.“ – rekao je ofenzivac na tečnom talijanskom. Treba nadodati da je studira ekonomiju u ruskom Sankt Petersburgu, ima diplomu DIF-a na armenskom sveučilištu.

BURNO JE U TORINU: OTKRIVENO ZAŠTO CR NE DOLAZI NA DODJELU ZLATNE LOPTE, TALIJANSKA LEGENDA OTKRILA RAZLOGE LOŠE ATMOSFERE U JUVENTUSU!

SLAŽETE LI SE? Evo što srpski mediji kažu o skupini s Hrvatskom i Engleskom!

Komentari

komentara

« Povratak