NAJLUĐA PRIČA GODINE: Navijač prešao 7400km za utakmicu koja je – odgođena!

FOTO:

Malo je navijača Tottenhama koji će se sjećati odgođene utakmice s Burnleyjem, koja se nije mogla odigrati zbog snježne mećave koja je prekrila teren Turf Moora.

Ipak, jednom od fanova Spursa put u Burnley bit će uspomena za cijeli život. Ne radi se o navijačima koji su na utakmicu putovali pet sati iz Londona, već o čovjeku koji je na Otok stigao – preko oceana. Taj je gospodin prošao 7400 kilometara kako bi na djelu vidio svoje ljubimce, na što je potrošio 31 sat.

Krenuo je iz Dallasa u Sjedinjenim Američkim Državama, stigao je na vrijeme u Burnley, ali je onda doznao da je utakmica odgođena. Nije ga to omelo u dobrom provodu s kolegama navijačima, a svoje je dojmove podijelio i na Twitteru.

Ipak, vjerojatno nije očekivao da će njegovu objavu pročitati i jedan od najboljih svjetskih napadača Harry Kane, vođa napada momčadi koju je nedavno preuzeo Antonio Conte. I ne samo da je pročitao, Kane je povukao i potez za notes. Naime, nesretnom je navijaču ponudio da bude njegov gost na sljedećoj utakmici na Tottenham Hotspur stadionu.

‘Upravo sam dobio ovaj tweet, jako mi te je žao! Zbog tvoje predanosti da stigneš na utakmicu koja je otkazana, želio bih te pozvati kao mog gosta na našu domaću utakmicu sljedeći put kad ćeš biti u Londonu”, poručio je Kane putem Twittera. (SN)

KUGLICE SU ZAPLESALE: DOBILI SMO SPEKTAKULARNE DODATNE KVALIFIKACIJE ZA ODLAZAK U KATAR!

Komentari

komentara

« Povratak