Najmlađi igrač Eura u povijesti: Krijumčario sam kokain koji su mi dali roditelji

FOTO:

Kada je Jetro Willems zaigrao za Nizozemsku protiv Danske na Euru 2012. godine, s 18 godina i 71 danom starosti postao je najmlađi igrač u povijesti europskih prvenstava. U intervjuu s bivšim suigračem Andyjem van der Meydeom Willems je otkrio koliko je teško odrastanje imao. (index.hr)

“Živjeli smo na Curacaou. U jednom trenutku nam je nestalo novca. Čak i kad smo svi našli posao, nismo imali dovoljno. Onda su moji roditelji rekli da ćemo krijumčariti kokain”, rekao je Willems. Nakon što su njegovi roditelji podbacili u tom zadatku, odlučeno je da će devetogodišnji Jetro biti taj koji će odraditi misiju.

“Bio sam premlad i znali su da me neće pretraživati na aerodromu, rekao je. Roditelji su znali da sam lud i da ću se žrtvovati za obitelj koliko god treba. Zalijepili su mi kokain oko noge ljepilom. Djelovao sam čudno, ali nitko ondje ne obraća pažnju na djecu”, dodao je.

Opisuje kako im je nakon toga sve krenulo nabolje: “To je bilo svjetlo na kraju tunela za nas. Moji roditelji su našli posao i sve je bilo dobro. Rekao sam im da sve što su planirali dati meni daju mojoj sestri. Mene je zanimao samo nogomet i u tome sam našao spas. Lopta me spasila”, zaključio je.

Komentari

komentara

« Povratak