NAJSKUPLJI REALOVAC NAVUKAO NA SEBE BIJES NAVIJAČA: Takvo ponašanje je nedopustivo!

FOTO:

Real Madrid ovih dana proživljava jednu od najvećih kriza u svojoj prebogatoj povijesti. Navijači su ogorčeni, a jedan igrač im se posebno „zamjerio“.

Nedopustivo ponašanje

Real Madrid je Garetha Balea platio 101 milijun eura. Umjesto zgoditaka, on skuplja ozljede. Zadnja u nizu je ona na utakmici protiv Villarreala, kad je zbog ozljede morao izaći na poluvremenu utakmice.

Navijači su ogorčeni, a Baleu nimalo nije pomoglo ni potez koji je napravio tijekom jučerašnje utakmice protiv Real Sociedada.

Osim što zbog ozljede nije igrao, Bale je utakmicu gledao iz lože. Potom je izašao sa Santiago Bernabeua i to već u 78. minuti. Navijači su na društvenim mrežama odmah „razapeli“ Velšanina, zamjerajući mu što nije ostao uz svoju momčad. Od svakog se igrača očekuje solidarnost i zajedništvo, pa i u porazu. Posebno od onog koji je najskuplji igrač u povijesti kraljevskog kluba.

Raniji odlazak sa stadiona je osudio i Edwin Congo, bivši nogometaš Reala:

„Kada sam ja bio u klubu, krajem 90-ih i početkom 2000-ih takav potez  igrača, a posebno nekog od najboljih i najplaćenijih, bio je apsolutno nezamisliv! Bez obzira na rezultat, radilo se o meni koji sam bio mlad i rezerva ili o nekom od glavnih igrača, o nekome tko je u sastavu ili je izostavljen, morali smo nakon utakmice otići do terena i kasnije u svlačionicu te ostati tamo do kraja. To se posebno odnosilo na utakmice koje bi završile porazom. To je znak poštovanja prema suigračima i navijačima. Ponavljam, to se moralo tako raditi posebno nakon poraza!“

ŠTO IZVODI REAL MADRID? Pogledajte kako su se ‘Kraljevi’ danas osramotili u prvenstvu!

NOVA SENZACIJA: Četvrtoligaš iz Kupa izbacio jednog od najtrofejnijih francuskih klubova!

Komentari

komentara

« Povratak