NAJTEŽE ŽIVOTNO RAZDOBLJE: Trener Bologne se rasplakao pred kamerama tokom emotivne ispovijesti!

FOTO:

Bivši nogometaš i trenutni trener talijanske Bologne, Siniša Mihajlović, imao je emotivno obraćanje na nedavnoj press konferenciji. Nekadašnji član Lazija i Intera 13. lipnja je objavio da boluje od opake leukemije ali je unatoč teškoj bolesti sjedio na klupi Bologne u četiri utakmice Serie A.

Talijanskim medijima je objasnio kakvo je njegovo trenutno zdravstveno stanje.

“Teška četiri mjeseca su iza mene. Imao sam kemoterapije, ali s jakim karakterom sve sam prebrodio. Od doktora sam dobivao veliku mentalnu snagu. Našao sam anđele čuvare da mi psihološki pomognu. Oni su najznačajniji i bit ću im zauvijek zahvalan.”

Nakon toga nije mogao suspregnuti suze…

“Oprostite, emocije su me obuzele. Oprostite što plačem. Nitko od njih ne zna kako se suočiti s ovakvom borbom protiv teške bolesti. Zadnji put plakao sam 13. lipnja kad sam priopćio da sam bolestan. Pronašao sam neke anđele čuvare koji su mi psihološki pomogli. Oni su najznačajniji i bez njih ne bih uspio.”

Također je objavijestio kako je drastično smršavio, ukupno 22 kilograma, dnevno uzima čak 19 tableta kako bi pobijedio bolest i nastavio s normalnim životom.

Liječnik Michele Calvo je rekao kako je prvih 100 dana najteže razdoblje ali će se polako moći vratiti u normalno stanje. Dakle, sve ide prema planu ali i dalje treba obavezno obavljati redovne kontrole kako ne bi nešto otišlo u krivom smjeru.

SENZACIJA NA POMOLU: Legendarni hrvatski novinar ponovno komentira utakmice Vatrenih!?

BREAKING NEWS: Arsenal smijenio Emeryja i objavio ime novog trenera

Komentari

komentara

« Povratak