NAJTRAŽENIJI DINAMOVAC: Martin Baturina otkrio gdje će igrati sljedeće sezone!

FOTO:

Supertalentirani Martin Baturina zablistao je ovog proljeća te se pokazao kao možda i najbolji igrač Dinama. Njegova cijena na Transfermarktu trenutno je čak 18 milijuna eura, a nije isključeno da se uskoro i poveća za par milijuna.

Interes za novopečenog hrvatskog reprezentativca zaista je ogroman pa se tako spominjao veliki transfer u Šahtar, ali je to odbijeno. Sada na vrata kucaju i neki ugledniji klubovi pa je posve jasno kako će Dinamo odraditi jedan od najvećih izlaznih transfera u povijesti kada je u pitanju rođeni Splićanin.

I u današnjem rušenju Rijeke upravo je Baturina postigao pogodak za 0:2 nakon asistencije sjajnog Arbera Hoxhe. Nakon utakmice Martin je kazao:

“Drago mi je zbog gola u finalu, drago mi je što sam pomogao ekipi. Ponosan sam na sve. Svi su nas davno otpisali, zbog toga su ovi trofeji i slađi. Znamo da smo mi Dinamo, da imamo kvalitetu i dokazali smo da smo najbolji”, započeo je Baturina, nakon čega je dobio pitanje o svojoj budućnosti: “Moja budućnost je u Dinamu. Fokusiran sam samo na Dinamo, nemam pojma što se događa okolo.”

“Najteži trenutak? Lokomotiva mi je ružno pala, kad me Zapad izviždao. Rekao sam si da si to više neću dozvoliti. Bolje je kad ti plješću. Finale Lige prvaka? Ne znam što bih rekao, ali Luka je u Realu, uvijek se navija za nas Hrvate. Ako si zaslužio proći, uopće nije bitno koje ćeš pretkolo igrati. Ako želiš igrati Ligu prvaka, moraš dobiti sve i nema tu kalkuliranja”, zaključio je.

Komentari

komentara

« Povratak