NAKON ČUDNE PRESSICE: Antonio Conte na pragu odlaska iz Intera, skoro se sukobio sa Sevillinom zvijezdom!

FOTO:

Milanski Inter izgubio je u finalu Europske lige 3:2 od španjolske Sevilla koja se pokazala kao majstorska momčad za ovaj turnir. Trener Intera, Antonio Conte, održao je vrlo neobičnu press konferenciju poslije utakmice i tako najavio možebitni odlazak.

“Sada se vraćamo u Milan, uzet ćemo dva, tri dana slobodno, a onda ćemo se sastati u klubu s hladnim glavama. To je jedini pravi način kako napraviti rezime sezone, jako mirno i onda treba planirati budućnost Intera, sa mnom ili bez mene. Nema gorčine, možda imamo različita mišljenja o nekim stvarima u klubu, ali sve ćemo evaluirati. Bilo je prekrasno biti trener Intera, želim zahvaliti vlasnicima kluba koji su mi to omogućili.” – započeo je Conte pa zatim dobio pitanje je li ovo njegov oproštaj.

“Ne znate koji je moj stav. Reći ću ga kad dođe vrijeme i hladne glave. Bitno je da u svemu što radimo budemo suglasni. Postojale su neke situacije koje mi se nisu svidjele, uz dužno poštovanje svima. Jer ako neke utječu i na moju obitelj, onda je dosta. Sve ima granicu.” – rekao je bivši izbornik Italije te tako neizravno otkrio da nije u idiličnim odnosima s Upravom, posebice gazdom Stevenom Zhangom.

“Ako mislite da ću odstupiti, neću. Rekao sam što mislim i reći ću direktorima svoje poglede. Beppe Marotta i Piero Ausilio uvjerili su me da trebam doći ovdje i uvijek ću im biti zahvalan.” – zaključio je trener Nerazzurra, biti će zanimljivo vidjeti što će se događati u talijanskom velikanu ovih dana.

Mediji pišu da se Conte umalo sukobio sa Sevillinim veznjakom Everom Banegom, talijanski trener je tražio igranje rukom Diega Carlosa kod glavnog suca Makeelieja. Usput se počeo prepirati s Argentincem i aludirao na njegovu malu visinu od 170 cm.

Banega nije ostao dužan te mu je uzvratio “Daj da vidim je li ti perika prava”, referirajući se na Conteovo presađivanje kose. Trener Intera na to je poludio pa su ga suradnici zadržavali da ne krene prema Sevillinom igraču. Nakon utakmice kamere su uhvatile Contea kako pokazuje prema Banegi i poručuje mu: “Čekat ću te ovdje.”

Sva sreća, sve je ostalo na verbalnom sukobu…

Komentari

komentara

« Povratak