Nakon godinu se vraćaju navijači na utakmice Hrvatske, HNS objavio cijene ulaznica

FOTO:

Hrvatski navijači imat će ponovno priliku gledati i bodriti reprezentativce na domaćim utakmicama nakon skoro godinu dana pauze uzrokovane globalnom pandemijom koronavirusa. Odlučio je tako Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza, nakon što je ovoga četvrtka Izvršni odbor Uefe omogućio nacionalnim savezima povratak gledatelja do maksimalnog broja od 30 posto raspoloživog kapaciteta stadiona. (index.hr)

Hrvatska u Ligi nacija igra sa Švedskom (11. listopada) i Francuskom (14. listopada) na Maksimiru. Nakon ovih utakmica u listopadu, Hrvatska će u Splitu, također s gledateljima, biti domaćin Portugalu u studenom.

Gledatelji će za susrete protiv Švedske i Francuske moći kupiti ulaznice za tribine Zapad i Sjever, dok su tribine Istok i Jug zatvorene za publiku nakon potresa koji je pogodio Zagreb u ožujku.

Cijene ulaznica su sljedeće:

Zapad sredina dolje: 250 kuna
Zapad dolje: 150 kuna
Zapad gore: 100 kuna
Sjever dolje: 60 kuna
Sjever gore: 60 kuna

Ulaznice će se moći kupiti isključivo putem interneta, uz ispisivanje ulaznica kod kuće.

Početkom sljedećeg tjedna HNS će informirati javnost o načinu i vremenu početka prodaje ulaznica. Također, Savez će pravovremeno obavijestiti javnost o svim organizacijskim detaljima utakmice odnosno strogim mjerama koje će svi gledatelji morati poštivati kako bi zaštitili svoje zdravlje, zdravlje drugih gledatelja i općenito – koncept povratka gledatelja na stadione.

Komentari

komentara

« Povratak