Nakon najtežeg poraza u povijesti, Dalić potpuno iskreno: Nestali smo s terena, raspad sistema!

FOTO:

Hrvatska nogometna reprezentacija u Ligu nacija ušla je katastrofalnim porazom od Španjolske. Nakon početnih 20 minuta solidne igre, igra viceprvaka se totalno raspala i primila čak šest golova u Elcheu od Španjolske.

Dalić iskren, kao i uvijek

Hrvatska je otvorila natjecanje u Ligi nacija započela teškim porazom od Španjolske. Najteži je ovo poraz Vatrenih u povijesti, a izbornik Zlatko Dalić iskreno je priznao kako smo se raspali:

„Imali smo odličnih 20 minuta u uvodu, s tri stopostotne šanse. Tada smo nestali s terena, ni duela, ni agresije. Raspad sistema, protivnik nas je razbio. Čestitke protivniku, a za nas jer ovo velika pouka. Moramo znati da imamo problem.“

Na pitanje novinara kako to da se nismo uspjeli vratiti nakon rezultatskog minusa, kao što smo se često vraćali na SP-u, Dalić je odgovorio:

„Ne možemo se uvijek vraćati nakon primljenih golova kao na SP-u. Primili smo šest golova, to je jako teško za nas. No, što je tu je, moramo vidjeti što dalje. Ozlijedio se i Vrsaljko, to je koljeno, problem koji se vraća, bolje da je izašao nego da se pogorša. Uz koji dan mirovanja, to bi trebalo biti sanirano.“

Po mnogima, čudna je bila odluka da ozlijeđenog Vrsaljka zamijeni Marko Rog, na desnom boku.

„Tražim rješenje na toj poziciji. Probao sam već s Jedvajem, alli to nije njegova pozicija. Moramo probati neke stvari, moramo tražiti rješenja.”, priznao je Dalić.

Turci se ne šale: Dinamov protivnik u Europskoj ligi dovodi pakleno pojačanje!

Komentari

komentara

« Povratak