Nakon prijetnji iz Crvene zvezde, hrabro se oglasio Xherdan Shaqiri!

FOTO:

Crvena zvezda će u grupnoj fazi ovogodišnje Lige prvaka igrati protiv PSG-a, Napolija i Liverpoola. Lagana psihološka priprema već je počela…

„Nikoga se ne bojim!“

Crvena zvezda pokušat će uzeti koji bod od velikana PSG-a, Napolija i Liverpoola. U Beogradu se s posebnim zanimanjem iščekuje 6. studenoga, kad im u goste dolazi engleski Liverpool. Naime, tad će u centru pozornosti bit će Švicarac kosovskog podrijetla Xherdan Shaqiri.

Upravo je Shaqiri je svoje golove na Svjetskom prvenstvu u Rusiji slavio tako što je rukama formirao albanskog dvoglavog orla, što je izazvalo osudu srpske javnosti. Shaqiri je u međuvremenu dobio novčanu kaznu od FIFA-e, no njegovi se postupci nisu zaboravili.

Uoči početka Lige prvaka, direktor beogradskog kluba Zvezdan Terzić prokomentirao je dolazak Shaqirija na Marakanu.

„Mislim da će on biti pod nevjerojatnim psihološkim pritiskom jer će znati gdje dolazi. Zna on da je Crvena zvezda simbol Srbije, a igrat će u grotlu Marakane. Ne znam ni hoće li uopće doći. I ako dođe, bit će manji od makovog zrna. Sumnjam da će doći.”

Shaqiri je za švicarski Blick kazao što misli o Terzićevim riječima:

„Neću dopustiti da me bilo što plaši. Čitao sam što piše u medijima, ali otići ću u Beograd sasvim normalno samo da bih igrao nogomet. Nikoga se ne bojim!”

KAKVA BI TO SENZACIJA BILA: Napolijev predsjednik de Laurentiis progovorio o kupnji Hajduka!

Komentari

komentara

« Povratak