NAKON SJAJNIH NASTUPA ZA CSKA: U javnost isplivala informacija o Vlašićevom budućem klubu!

FOTO:

Bivši igrač Hajduka Nikola Vlašić trenutno je na posudbi u CSKA-u. Ipak, sjajni nastupi privukli su pozornost diljem kontinenta.

Nikola seli u Zenit?

Ugledni ruski medij, Sport Express, danas piše kako je Nikola Vlašić jedan od prioriteta Zenita i njihovog stratega, Roberta Mancinija.

Podsjetimo, Vlašić je iz engleskog Evertona došao u CSKA na jednogodišnju posudbu. Ovdje se sjajno snašao, brzo postao miljenik navijača, ali i privukao pažnju brojnih klubova.

Na žalost, CSKA nema financijskih sredstava za njegov trajni otkup te nakon što istekne posudbeni rok, morat će ga vratiti Evertonu.

„Everton je Hajduku za Nikolu Vlašića platio gotovo 11 milijuna eura. Tražit će barem jednak novac za njega kako bi vratio ulaganje, a znamo da ga prate i mnogi drugi klubovi. Mislim da nismo spremni potrošiti toliko na jednog igrača. S obzirom na ekonomsku situaciju u Rusiji, u današnje vrijeme kupiti igrača u ruskom prvenstvu za više od 10 milijuna eura potpuno je nerentabilno. Potrošiti, pak, više od 15 milijuna eura u Rusiji trenutačno je ludost.”, poručili su iz CSKA.

S druge strane, tu je Zenit koji trenutno traži Vlašićev tip igrača, a poznato je i da njim financije nisu problem.

SJAJNA VIJEST IZ ITALIJE: Hrvatski reprezentativac se vratio u momčad Milana!

SAMO GLASINA? Juventus i Manchester United dogovaraju zamjenu igrača?!

Komentari

komentara

« Povratak