Nakon što je prekrižen u Rijeci, Alen Halilović pred potpisom za 12. klub u karijeri

FOTO:

Hrvatski nogometaš, Alen Halilović, nije se dugo zadržao u Rijeci. Nakon svega pola godine glavni trener Jakirović poručio mu je kako može potražiti novi klub.

Osim njega, u Rijeci su još otpisani Mario Vrančić, Marco Djuricin, Pablo Alvarez i Nikita Vlasenko. Prije te utakmice novi trener Rijeke otpisao je Denisa Bušnju, Andresa Solana, Damjana Pavlovića, Matea Pavlovića, Bernarda Karricu i Nikolaja Merkulova. To je dosad ukupno 11 nogometaša na koje Jakirović ne računa.

Nakon što je Jakirović poručio nekoć jednom od najvećih hrvatskih talenata da na njega ne računa, 27-godišnji Halilović je pred odlaskom iz Rijeke, a grčki mediji pišu da je blizu dogovora sa solunskim Arisom.

Prema pisanju grčkog portala Gazzetta, Halilović je vrlo blizu potpisa za petoplasiranu momčad grčkog prvenstva koja traži ofenzivce, pa se tako ”hrvatski Messi” nametnuo kao jedna od glavnih meta.

Halilović ima ugovor s Rijekom do 2024. godine, no uprava momčadi s Rujevice neće mu praviti probleme pri eventualnom odlasku. U slučaju da Halilović potpiše za Aris, bit će mu to čak 12. klub u karijeri.

Komentari

komentara

« Povratak