NAKON ŠTO JE ZAPRIJETIO RASKIDOM UGOVORA: PSG odmah reagirao – Icardi odlazi već u siječnju!?

FOTO:

Supruga i menadžerica Maura Icardija, Wanda u subotu je objavila story na Instagramu iz kojeg se dalo zaključiti kako nešto nije u redu u njihovoj vezi…

PSG odmah reagirao!

„Još jedna porodica koju si uništio zbog ku*ve”, napisala je tad Wanda Nara na statusu u subotu, a zatim izbrisala sve fotografije s Maurom Icardijem. Javnosti je odmah postalo jasno kako je njihov brak u krizi, a ubrzo se proširila informacija kako je Mauro Wandu prevario s argentinskom glumicom Chinom Suarez.

Nakon toga Wanda je s djecom otputovala u Milano, a ubrzo je za njom došao i Mauro, koji je dobio dozvolu od PSG-a da propusti nekoliko treninga. U klubu su to službeno objasnili kao „obiteljski razlozi“.

Icardi je očito postao jako očajan pa je Wandi zaprijetio da će raskinuti ugovor s PSG-om ako ona zatraži razvod od njega. Icardi ima ugovor do ljeta 2023. godine, prema kojem zarađuje 12 milijuna eura po sezoni, a ako on zatraži raskid ugovora, Wanda će morati PSG-u platiti određeni iznos odštete.

U PSG-u ne misle trpjeti ovakve igre, pa je uprava spremna već u siječnju prodati Icardija i to navodno Barceloni! Čak postoji i opcija da PSG i Barca dogovore neku vrstu razmjene. Pri tom bi u PSG iz Barce došao Sergio Aguero.

Inače, Icardi je već igrao u Barci i to još kao teenager…

Komentari

komentara

« Povratak