NAKON ŠTO SU NAVIJAČI SKUPILI 50 TISUĆA POTPISA: Uprava Bayerna donijela o odluku o Salihamidžiću!

FOTO:

U Bayern Munchenu je vrlo turbulentno posljednjih tjedana. Trener Hansi Flick je najavio odlazak na kraju ove sezone, a navijači za sve krive samo jednog čovjeka.

Navijači pokrenuli peticiju

Aktualni njemački i europski prvak Bayern Munchen prolazi kroz vrlo turbulentno razdoblje. Bavarci su u četvrtfinalu ispali iz Lige prvaka i neće braniti europski naslov, a vijest koja je odjeknula je i najava trenera Hansija Flicka kako na kraju sezone napušta klub.

Razlog njegovog odlaska je skukobu sa sportskim direktorom Hasanom Salihamidžićem. Da stvar bude gora, upućeni tvrde kako je ista osoba razlog zbog koje su u Bayernu otkaz dobili i Carlo Ancelotti i Niko Kovač.

Čini se kako je (pre)veliki utjecaj Salihamidžića u Bayernu dozlogrdio navijačima ovog njemačkog giganta. Oni su pokrenuli peticiju za odlazak Salihamidžića, kojeg smatraju glavnim krivcem za odlazak još jednog kvalitetnog trenera.

„Kao navijači i članovi kluba, smatramo neprihvatljivim način na koji se postupa s najboljim svjetskim trenerom! Preuzeo je tu poziciju u teškoj situaciji i izvukao maksimum iz momčadi (6 trofeja). Željeli bismo da Hasan Salihamidžić najavi hitnu ostavku na mjesto sportskog direktora. U suprotnom, pozvali bismo nadzorni odbor Bayern Münchena da ga smijeni i makne iz uprave.”

Prema najnovijim informacijama, navijači su skupili oko 50 tisuća potpisa, ipak kako javlja njemački Kicker, to neće nikako utjecati na odnose i situaciju u Bayernu. Odbor direktora, te izvršni odbor kluba je još jednom pružio punu podršku Salihamidžiću.

Komentari

komentara

« Povratak