NAKON VELIKE SRAMOTE: Ajax povukao nesvakidašnji potez!

FOTO:

Nizozemski velikan Ajax jučer je šokirao nogometni svijet ispavši u šesnaestini finala domaćeg kupa od strane četvrtoligaša Herculesa. Koliko je to senzacija možda najbolje govori da je koeficijent na niželigaša bio čak 50.

Voetbalprimeur je otkrio kako će se Ajax pokušati iskupiti navijačima tako što će im vratiti novac potrošen za ulaznice te im nadoknaditi putne troškove od Amsterdama do Utrechta. “S obzirom na loš nastup naše momčad, utakmica USV Hercules – AFC Ajax nesumnjivo vam je bila bolna. Dijelimo bol i duboko smo posramljeni.

U dogovoru s igračima i stožerom, svim gostujućim navijačima odlučili smo nadoknaditi troškove ulaznica i putovanja autobusom. Iznos će vam uskoro biti na računu. Naknada neće oduzeti sjećanje na bolnu večer, ali nismo mogli ništa ne napraviti. Hvala vam na bezuvjetnoj podršci”, poručio je Ajax, prenosi Voetbalprimeur.

Ajax je katastrofalno ušao u sezonu s trojicom hrvatskih nogometaša u kadru – Josipom Šutalom, Bornom Sosom i Jakovom Medićem. U međuvremenu je poboljšao formu. U Eredivisieu su u posljednjih osam kola upisali šest pobjeda i dva remija i tako se popeli na peto mjesto, no sada su težak poraz doživjeli od niželigaša.

Komentari

komentara

« Povratak