Nakon vulgarnog istupa kanadskog izbornika stigla reakcija iz hrvatskog tabora!

FOTO:

Hrvatska reprezentacija jučer je započela svoj put na Svjetskom prvenstvu remijem protiv Maroka. Istovremeno, u istoj skupini gdje su Vatreni, Belgija je pobijedila Kanadu.

Oglasio se Dalić

Jutros je pred stao izbornik Hrvatske, Zlatko Dalić. Osvrnuo se na jučerašnji remi s Marokom, ali i na hrvatskog idućeg protivnika, Kanadu.

„Nisam presretan s tim bodom koji smo osvojili. Razočarana je momčad jer želimo više. Ali igrali smo protiv protivnika koji je bio opasan, pogotovo iz tranzicije. Odradili smo dobro obrambeni dio, ali prema naprijed nismo uspjeli napraviti puno. Nismo zadovoljni i moramo igrati puno bolje”, rekao je Dalić.

Na pitanje o Kanadi izbornik je odgovorio:

„Kanada je trebala pobijediti Belgiju. Ofenzivni su i opasni, djelovali su jako moćno. Izgubili su utakmicu zbog jedne greške. Puno su pokazali. Oni se moraju dokazati, mladi su. U našoj skupini nema slabe momčadi. Kanada se ima pravo nadati, a na nama je da ih pobijedimo i ostvarimo svoj cilj.“

Kandski izbornik jučer je izjavio kako će “sje*ati Hrvatsku”, a na njegovu izjavu se osvrnuo i Dalić:

„Gospodin se tako izrazio, to je njegovo pravo. Neću se na to osvrtati. Mi moramo govoriti na terenu. Svatko ima svoj način izražavanja. Ne znam samo koliko je fino takvo nešto reći. Porazgovarat ću o tome s igračima. To nas može samo motivirati. Mi ne smijemo prihvaćati negativu na terenu, to nije naš stil.“

Komentari

komentara

« Povratak