NAPALJENI NOGOMETAŠ: Jedan od najboljih igrača Chelseaja zaveo zaposlenicu kluba pa dobio razvod!

FOTO:

Nevjerojatna priča dolazi iz Engleske, a u glavnoj ulozi su igrač Chelseaja te jedna zaposlenica tog kluba. U pitanju je sjajni vezni igrač Jorginho (Jorge Luiz Frello Filho) i 26-godišnja Elisa Scalcon koja radi u klubu iz Londona.

Jorginho je 26-godišnju Elisu Scalcon, bivšu plesačicu zaposlenu u ekskluzivnom salonu na Stamford Bridgeu, pitao u porukama neke intimne stvari, uostalom je sadržaj jedne glasio: “U kakvom seksu uživaš?”. Poruke su dospjele u ruke Aaronu Hughesu, sada već bivšem dečku Elise. Njih dvoje su zbog svega na kraju prekinuli, a sve je počelo prije dogovorenog odmora na Šri Lanci.

“Ona je sve više i više počela govoriti o Jorginhu. Počeo sam sumnjati. Kada je rekla da ide prošlo ljeto na Chelseajevu turneju po Japanu, rekao sam da sam zabrinut. Kada se vratila, pitao sam je da li se nešto dogodilo i rekla je da nije. Tada nisam vidio poruke…”, kazao je ogorčeni Aaron, inače navijač Arsenala. No, prije polaska u Šri Lanku Elisa se, prema tvrdnjama Aarona, počela ponašati čudno. Zaključala se u kupatilo i rekla mu da ode.

“U krevetu sam vidio njen iPad. Htio sam ga isključiti, ali sam onda ugledao gomilu poruka između nje i Jorginha. Pored mene je njemu slala poruke. On joj je pisao da dođe kod njega u Japanu u hotelsku sobu. U jednoj poruci ju je pitao naitalijanskom da li i preferira divlji ili romantični seks”.

Elise je na to odgovorila: “Divlje”. Kasnije je Jorginho napisao Elise kako ju želi vidjeti pijanu, da bi ona odgovorila: “Hoćeš, hoćeš, ne brini”. U trećoj poruci ona ga je pitala da li mu se sviđaju “crvene ruže ili žute ruže”, a on je odgovorio “Crveno, zašto?”. Rekla mu je: “Na ramenu imam tetovažu crvene ruže.”

Aaron je napao Elise, no ona je uplakana govorila da “to nije ono što misliš”. Molila je Aarona da se smiri. Ipak, unatoč svemu, dogovoreni odmor Aarona i Elise nije otkazan. Dan nakon svađe i otkrivenih tajni oboje su bili u avionu za Šri Lanku.

“Bilo je prekasno za otkazivanje pa smo otišli i to su bile dvije najlošije sedmice mog života. Jedva smo razgovarali i atmosfera je bila užasna. Kad smo se vratili, rekla je da bismo trebali probati nastaviti vezu, ali smo se rastali”, ispričao je Aaron, koji je Elise upoznao na sveučilištu u Portsmouthu.

Jorginho, koji je od 2018. u Chelseaju, prije tri godine je vjenčao u rodnom Brazilu s Natalijom Leteri, koju je upoznao 2008. godine, dok je još igrao za Veronu u Italiji. I njegova je, poput Aaronove, veza prekinuta.

“On je igrač Chelseaja i obiteljski čovjek, a tamo šalje tekstove mojoj djevojci. Kakav je to primjer? Ono što mi je još teže palo je to što je postigao gol protiv Arsenala u prosincu i na kraju su nas pobijedili. To mi je samo pogoršalo bol”, dodao je.

Komentari

komentara

« Povratak