NAPETO NA PRESICI: Lewandowski se sukobio s argentinskim novinarom zbog Messija!

FOTO:

Kapetan poljske reprezentacije, Robert Lewandowski, danas je ušao u verbalni okršaj s jednim argentinskim novinarom.

Messi naljutio Lewu

Robert Lewandowski danas je najavio nastupe poljske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu. Napadač Barcelone je osim poljskih, privukao i novinare iz Argentine, Meksika i Saudijske Arabije, odnosno novinare iz zemalja s kojima će Poljska igrati u grupi B Svjetskog prvenstva.

Lewandowski je između ostalih nahvalio Messija, naglašavajući koliko je sjajan, no u jednom trenu, atmosfera je na presici postala pomalo neugodna.

Jedan od argentinskih novinara upitao je potom Lewandowskog hoće li, nakon svega što je rečeno nakon dodjele Zlatne lopte, pružiti ruku Messiju ili to više nije opcija. Lewandowskog je ovo pitanje izbacilo iz takta. Iznenađno, uz kolutanje očima, Lewa je odgovorio:

„Zašto nam ti ne bi rekao je li među nama sve u redu?”

Novinar se ovako očito želio podsjetiti događaja iz prosinca 2021. godine. Naime, tad je Messi, primajući Zlatnu loptu, rekao da bi je trebao dobiti i Lewandowski: za 2020. godinu. Poljak se na ovu izjavu osvrnuo nakon ligaške utakmice protiv Borussije Dortmund:

„Volio bih da je to bila iskrena izjava od velikog igrača, a ne samo riječi. Ne želim se uzbuđivati, ali postoji izbor na osnovu svega što je napravljeno. Ali biti tako blizu, a opet tako daleko ostavlja gorak okus. Trebat će mi vremena da prijeđem preko svega ovoga.“

Komentari

komentara

« Povratak