NAPOKON JE DOŠAO DO KRAJA: Evo što je veliki Klopp rekao nakon osvajanja Lige prvaka!

FOTO:

Jurgen Klopp napokon je uspio! I više nego simpatični njemački trener napokon je došao do osvajanja Lige prvaka, ujedno je to i njegov prvi trofej kao trener Liverpoola.

Mnogi nogometni ‘znalci’ kako si vole tepati, često su ovog njemačkog stratega zvali posprdnim imenima kao da je riječ o neznalici. Često se pričalo kako neće napraviti rezultat nakon čudesnog perioda u Borussiji Dortmund gdje je kraljevao Bundesligom, i to čak pokraj velikog Bayerna. No, rekao je: “Dajte mi četiri godine i vidjet ćete što ću donijeti Liverpoolu!”, i bio je u pravu, trebalo mu je manje od četiri godine.

Nakon utakmice Jurgen je bio očekivano radostan, a odmah je kazao:

“Toliko sam sretan zbog ovih dečki, zbog svih ovih ljudi i svoje obitelji. Oni su patili zbog mene, zaslužili su to više nego itko”. Njemački strateg potom je potvrdio kako se radi o najboljoj noći u njegovoj karijeri:

“Ovo je najbolja noć u našim životima kao profesionalaca. Trebalo je proći vremena i to je važno za razvoj kluba i poboljšanje. Ovaj mali uspjeh puno pomaže, sad možemo nastaviti. Vlasnici nikad ne stavljaju pritisak na nas”, rekao je Klopp i u svom stilu zaključio:

“Inače sam 20 minuta nakon utakmice polupijan, ali zasad sam samo popio vodu”.

Dame i gospodo, veliki Jurgen Klopp je ušao u pravu elitu…

ČUDESAN PODATAK: EVO TKO JE ZGODNA PLAVUŠA KOJA JE PREKINULA FINALE LIGE PRVAKA!

POZNATI KLUB OSTAO PRAZNIH RUKU: Nećete vjerovati što je Dinamo odbio za Olma!

Komentari

komentara

« Povratak