NAPOKON JE POTVRDIO: Predsjednik Rijeke dao palac gore za Sopića!

FOTO:

Željko Sopić ostaje na klupi Rijeke. U petak je vijest potvrdio predsjednik kluba Damir Mišković, u intervjuu za Novi list. Time je Mišković stao na kraj mnogim glasinama i krivih interpretacijama njegovih komentara koji su se širili medijima.

Sopić ima ugovor s Rijekom do 30. lipnja 2025. godine te će na radost navijača Rijeke i dalje ostati na Kvarneru. Iako je Rijeka u završnici sezone ostala praznih ruku, svakako može biti zadovoljna jer je uz dobru igru završila na drugom mjestu u HNL-u te došla do finala Hrvatskog nogometnog kupa.

U sagledavanju prethodne sezone, ali i ono što čeka Rijeku u narednoj, potencijalnoj europskoj sezoni, dao je komentar predsjednik kluba.

Najprije je potvrdio ostanak Sopića:”Sopić je trener, ima ugovor. Osvojio je dva druga mjesta i da se nešto promijenilo, ja bih već izašao s time pred javnost”

“Zadovoljan sam, kako nisam. Uvijek je žal kad se nešto ne osvoji, a bili smo tako blizu. Na kraju prvenstva ljestvica je pokazala gdje pripadamo. Bili smo dobri i igrali odlično. Istina, pali smo zadnjih pet kola, a sad je na struci da se sve napravi da nam se takve stvari ne ponavljaju. Dečki su sve u svemu odigrali odličnu sezonu”, rekao je Mišković o Rijekinoj sezoni.

Komentari

komentara

« Povratak