NAPOKON KOCKICE: Izašla je nova verzija FIFA-e, napokon možete igrati s Hrvatskom, Dinamom i Hajdukom

FOTO:

Sinoć točno u ponoć izašla je FIFA 23, najnovija verzija najpopularnije nogometne simulacije na svijetu za one koji su je prednaručili, prenosi Net.hr.

Najveća novost je proširivanje konkurencije i križanje platformi. Igrači PlayStationa 5 moći će igrati protiv Xbox serijama S i X, ali i protiv igrača na PC-ju. Najpopularnija opcija U FIFA-i je igranje Ultimate Teama, što je oživjelo veliku promjenu. Ključan je chemistry među igračima, a on od ove sezone iznosi maksimum 33 boda.

Promijenio se i način na koji se igračima mijenjaju pozicije u igri. Sad svaki igrač ima jednu primarnu i jednu ili više sekundarnih pozicija na kojima može igrati sukladno onome što igra u profesionalnoj karijeri.

Od timskih novosti igrači će moći igrati turnire kao Svjetsko prvenstvo, dodane su dvije lige ženskog nogometa s najvećim zvijezdama od igračica, a povećana je i baza svih klubova i reprezentacija.

Prvi put nakon dugo vremena u FIFA-u se vratila i hrvatska reprezentacija, a kao i prošle godine i ove su u igrici Dinamo i Hajduk.

Komentari

komentara

« Povratak