NAPOKON OFENZIVA BAYERNA: Njemački gigant ruši rekord za jednog od najboljih na svijetu!

FOTO:

Bayern Munchen priprema ponudu od stotinu milijuna eura za Paula Dybalu, piše Il Corriere di Torino, list blizak Juventusu.

Navodno Juventus nakon dovođenja Cristiana Ronalda, na kojeg će u četiri godine potrošiti 400 milijuna eura, planira prodati sjajnog Argentinca za kojeg je Bayern zainteresiran.

Njemački prvak je, otkriva Calciomercato, spreman u Torino poslati Jamesa Rodrigueza, kolumbijskog veznjaka koji je nezadovoljan svojim statusom kod Nike Kovača. Prije toga će Bayern za 40 milijuna eura morati otkupiti ugovor Rodrigueza od Reala.

Bayern je tako odlučio odustati od štedljive politike i upustiti se u borbu s najrastrošnijim klubovima Europe za najveće zvijezde. Još prošle godine su tvrdili da se neće upuštati u takve utrke.

“Neću kupiti igrača za 150 ili 200 milijuna eura. Nećemo sudjelovati u tom ludilu. Dok traje ovakvo ludilo, mi ne možemo planirati osvajanje Lige prvaka. Zasad je naš cilj da budemo prvaci Njemačke”, rekao je tada Bayernov predsjednik Uli Hoeness, ali situacija u Münchenu se promijenila i navijačima više nije dovoljno samo osvajanje Bundeslige.

Najveći Bayernov transfer u povijesti iznosi tek nešto više od 40 milijuna. Za Dybalu će morati dati dva i pol puta više.

BIZARNI SUKOB: NAVIJAČI BAYERNA TRANSPARENTOM NAPALI NIKU KOVAČA!

LUDO, ALI ISTINITO: FIFA donosi pravu revoluciju za sljedeće Svjetsko prvenstvo!

DALIĆ U RAZGOVORU ZA „SVOJE ARAPE“: „LUKA ĆE UZETI I ZLATNU LOPTU, RAKITIĆ JE DOKAZANA KLASA I VOĐA, NIJE BILO LAKO ALI MORAO SAM MAKNUTI KALINIĆA!“

index.hr

Komentari

komentara

« Povratak