NAPUŠTA DINAMO NAKON 11 GODINA: Dinko Horkaš ide u Italiju!?

FOTO:

Talentirani 23-godišnji vratar, Dinko Horkaš, postao je samo još jedan u nizu igrača koji nisu dobili priliku u zagrebačkom Dinamu.

Horkaša su mnogi vidjeli kao buduću jedinicu Dinama, ali to se ipak nije dogodilo. Dečko iz Siska osjetio je samo kako biti na klupi za pričuve na čak 30-ak utakmica, ali ni jednom nije dobio priliku da brani za prvu momčad. S druge pak strane za drugu ekipu Dinama ima 68 nastupa te je bio i kapetan u nekim dvobojima.

No, nakon 11 godina odlučeno je kako će raskinuti ugovor s Dinamom zbog novog pravila donesenog od strane FIFA i UEFA vezane za posudbe igrača. Naime, Dinamo je već iskoristio kvotu od osam posuđenih igrača pa će tako neki igrači morati sporazumno raskinuti ugovor s klubom. Jedan od njih je Horkaš.

Međutim, za njega itekako ima zanimanja. Prema pisanju talijanskih medija za njegove usluge zainteresirani su Perugia i SPAL.

Mladi golmanbi mogao stići besplatno u talijansku Serie B, u klubove s kojima ga se i prošlog ljeta povezivalo, a čini se da interes i dalje postoji.

„I prije odlaska na pripreme imao sam puno upita i ponuda u drugim državama, ali moj ugovor u Dinamu često je bio limitirajući faktor. A i malotko želi razvijati igrača drugome klubu. Možda ovo bude najbolja situacija i za klub i za mene, da krenemo svatko svojim putem.”, ranije je Horkaš.

Komentari

komentara

« Povratak