NASTAVLJA SE LUDNICA: Chelsea dogovorio najveći posao u povijesti kluba!

FOTO:

Enzo Fernandez je sve dogovorio s Chelseajem i u idućih nekoliko sati seli u London. Prema pisanju engleskih medija, Benfica će na ovom poslu zaraditi čak 130 milijuna eura, ali to neće biti odjednom već u nekoliko rata.

Chelsea je najprije nudio 80 milijuna, a Benfica tražila 120 milijuna eura u jednoj rati. Chelsea je nudio i nekoliko igrača Benfici, no Portugalci su i to odbili. Nakon iscrpnih pregovora dogovorena je svota od 130 milijuna eura u nekoliko rata.

Fernandez, koji je izabran za najboljeg mladog igrača Svjetskog prvenstva u Kataru, je već odavno rekao kako želi ići baš u Chelsea, a sada mu se izgleda želja i ispunila. Dolaskom Fernandeza otvorilo se mjesto za odlazak Conora Gallaghera koji već ima nekoliko ponuda.

Najozbiljnija je ponuda Evertona koji je spreman platiti 40 milijuna funti plus dodatnih pet milijuna na ime raznih bonusa kako bi Gallaghera doveo odmah. Ipak, Gallagher ne želi u Everton, a za njega su zainteresirani i Newcastle i Crystal Palace, no Chelsea ne želi davati pojačanja direktnim rivalima.

Dolazak Fernandeza znači i da je Chelsea postavio novi klupski rekord, ali i rekord Premier lige. Do sada ga je držao Romelu Lukaku koji je u London stigao za 105 milijuna eura. Chelsea je ove sezone već potrošio 490 milijuna eura, a s Fernandezom se taj iznos penje iznad 600 milijuna eura.

BRAVO, MAJSTORE: POGLEDAJTE ŠTO JE NAPRAVIO JURANOVIĆ U DEBIJU ZA UNION BERLIN!

Sportske novosti

Komentari

komentara

« Povratak