NASTAVLJA SE LUDO TROŠENJE: Chelsea dogovorio transfer od 65 milijuna eura!

FOTO:

Dolaskom novog vlasnika, engleski velikan Chelsea neumorno troši velike svote na transfere. No, uspjeha i dalje nema.

Prema svemu sudeći trošenje će se nastaviti i ovog ljeta. Naime, ugledni talijanski novinar Fabrizio Romano piše kako su ‘Plavci’ iz Londona poslali ponudu od 65 milijuna eura za Estevaoa Williana, 17-godišnjeg krilnog napadača brazilskog Palmeirasa.

Palmeiras je ranije odbio Chelseajevu ponudu tešku 57 milijuna eura (32 fiksno + 25 bonusa), a prihvati li ovu, mladi Brazilac postao bi najveći izlazni transfer jednog južnoameričkog kluba. Trenutni rekorder je Endrick, Estevaov suigrač iz Palmeirasa, čiji će se transfer u Real realizirati ovog ljeta, a vrijednost s bonusima mu iznosi 60 milijuna eura.

Estevao je prije dva tjedna postigao usmeni dogovor s Chelseajem, a sada se čeka Palmeirasov odgovor na najnoviju ponudu, tvrdi Romano. Mladi krilni napadač već godinama ima status jednog od najvećih talenata svjetskog nogometa, što je prepoznao i Nike, s kojim je Estevao potpisao ugovor još kao 10-godišnjak, čime je postao najmlađi Brazilac s ugovorom u povijesti te kompanije.

Estevao još uvijek nema prevelikog iskustva u seniorskom nogometu. Skupio je 17 nastupa za prvu momčad Palmeirasa i postigao tri pogotka. Na počecima karijere uspoređivali su ga s Lionelom Messijem, zbog čega je zaradio nadimak Messinho, no naglasio je da preferira da ga se zove Estevao.

Neki već pišu kako je transfer dogovoren…

Komentari

komentara

« Povratak