NASTAVLJA SE ODLIČNA SURADNJA: Dinamo dovodi čak tri igrača iz Lokomotive!

FOTO:

Nije tajna kako Dinamo i Lokomotiva, dva zagrebačka kluba, imaju jako bliske odnose. Mnogi će reći i prebliske. Već smo navikli vidjeti praktički svake godine da redovito surađuju.

Tako će bit i ovog ljeta. Još uvijek se čeka potvrda transfera Nikole Čavline koji će se za 750 tisuća eura vratiti u Dinamo, ali će potom odmah biti proslijeđen na posudbu u Osijek. Nije poznato je li taj deal nekako vezan s Mierezom kojeg redovito povezuju s prelaskom u Maksimir.

Osim Čavline, u Dinamo bi trebala doći još dva mlada igrača. Hrvatski prvak zainteresiran je i za 19-godišnjeg Marina Šotičeka. Pozicija desnoga krila kritična je Dinamu ovog ljeta, a Šotiček se pokazao kao veliki talent. Dinamo bi ovih dana trebao započeti pregovore s Lokomotivom oko njegova transfera, a istovremeno će se razgovarati i oko Lukasa Kačavende.

Njega je Dinamo ljetos posudio od Lokomotive i u Dinamu se oporavljao od teške ozljede koljena. Još uvijek nije potpuno spreman, ali bi ga Dinamo želio zadržati i s Lokomotivom će dogovarati detalje tog posla. Opcija produljenja posudbe je najmanje realna, a moglo bi se ići u smjeru transfera s podjelom dobiti od eventualne buduće prodaje.

Velika stvar za Dinamo je da ne mora žuriti s transferima. Prijašnjih godina Dinamo je u pretkola Lige prvaka kretao sredinom srpnja i u hodu je rješavao ulazne transfere, koji su odmah “morali” biti pojačanja. Prva utakmica play-offa Lige prvaka na rasporedu je 20. ili 21. kolovoza, a do tad će Dinamo odigrati tri kola SHNL-a. Ima i više nego dovoljno vremena da složi momčad za napad na Ligu prvaka.

Komentari

komentara

« Povratak