NASTAVLJA SE ODLIČNA SURADNJA: Dinamo šalje dva igrača u Rijeku!

FOTO:

U proteklih deset godina poznato je kako zagrebački Dinamo i Rijeka imaju jako dobre odnose pa smo tako redovito znali vidjeti transfere između ova dva kluba.

A čini se kako će ta suradnja biti obnovljena u narednom zimskom prijelaznom roku. Naime, Germanijak.hr doznaje kako Dinamo u Rijeku šalje mladog Antonija Marina na posudbu za proljetni dio sezone. Usmeni dogovor je postignut, a idućih dana trebale bi se riješiti sve formalnosti.

A tamo bi mogao i Emir Dilaver. Prema najnovijim informacijama Dilaver, kojemu na ljeto istječe ugovor, također je blizu dolaska u momčad Sergeja Jakirovića. No, u njegovom je slučaju moguć i konačni odlazak u Rijeku, u Maksimir se, vjerojatno, neće više vraćati.

I tu je ostalo riješiti još neke detalje da bi Dilaver promijenio svlačionicu, maksimirsku s onom rujevičkom. Jakirović je, čini se, od prvog dana krenuo u restrukturiranje momčadi, a Dinamo je prva adresa na kojoj je potražio pojačanja. No, jednog igrača, čini se, neće biti tak olako dovesti u Rijeku.

Jakirović bi želio u momčadi imati i Niku Jankovića. Mladi Dinamov veznjak baš je pod Jakirovićevim kormilom proigrao u mostarskom Zrinjskom, postao jedan od najboljih igrača lige, dobio pozin u U21 reprezentaciju kod Igora Bišćana. Jakirović ga, naravno, hoće, ali Zrinjski je dosta čvrst u nakani da ga zadrži do kraja sezone, jer je jako bitan za ostvarenje ambicija.

Za najbolje analize kliknnite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak