NASTAVLJA SE SELIDBA: Nakon Benzeme još jedna nogometna zvijezda otišla u Saudijsku Arabiju!

FOTO:

Prije nekoliko godina idealna destinacija za nogometaše bila je Kina, a sada se sa sigurnošću može kazati kako je to postala Saudijska Arabija.

Veliki trend započeo je legendarni portugalski napadač Cristiano Ronaldo koji je još krajem prošle godine svijetu otkrio kako je postao novi igrač saudijskog Al Nassrija. Danas je pak stigla potvrda kako je novi igrač Al Ittihada postao francuski napadač Karim Benzema.

A trend se nastavlja i dalje. Naime, poznati novinar Rudy Galetti je objavio kako je 30-godišnji napadač Wilfried Zaha sve dogovorio s Al Nassrijem! Reprezentativac Obale Bjelokosti tako će postati suigrač Cristiana Ronalda u novoj sezoni.

Wilfried Zaha bio je velika zvijezda engleskog nogometa u najavi. Kada je 2013. godine stigao u Manchester United predviđalo se da će eksplodirati u redovima Crvenih vragovva, no to se nije dogodilo. Najviše ga se pamti po tome što je dugo član Crystal Palacea za kojeg je zabio nešto manje od 100 golova.

Osim Al Nassra nastojao ga je dovesti i Al Ittihad, koji mu je navodno nudio 10 miliona eura godišnje. 30-godišnjak je to odbio, ali je prihvatio uvjete Al Nassra.

Komentari

komentara

« Povratak