NASTAVLJAJU SE PROBLEMI ZA HAJDUK: Evo tko je otpao za derbi protiv Dinama!

FOTO:

Iako su ove sezone otvoreno kazali da imaju goleme ambicije, treba priznati kako su ozljede itekako pokosile Hajduk Split.

Redom su otpadali ključni igrači poput Melnjaka, Žapera, Livaje i Uremovića. Navodno kapetan Hajduka, Marko Livaja, igra pod injekcijama već dugo vremena, a sada se ozlijedio u onom derbiju protiv Dinama koji smo gledali prošle subote.

Večeras je na rasporedu novi derbi protiv Dinama, ovog puta u pitanju je polufinale Kupa. Ali čini se kako nevoljama nema kraja kada su u pitanju Splićani.

Naime, pred sam početak utakmice Karoglan je ostao bez još jednog igrača. Leon Dajaku propušta polufinalni ima problema s mišićem zadnje lože. Ozlijedio se na treningu dan prije utakmice te ga nema u kadru.

Prijenos ‘vječnog’ derbija je kao inače na MaxSportu, a uoči početka utakmice će biti posebna emisija. No, to nije sve. MaxSport odlučio je ugodno iznenaditi nogometne fanove koji nemaju mogućnost gledanja preko televizije.

Naime, Maxsport je odlučio obje polufinalne i obje finalne utakmice Hrvatskog kupa emitirati na svom Youtube kanalu pa će ju svi moći gledati potpuno besplatno!

Komentari

komentara

« Povratak