NAVIJAČI BARCE OPET NAPADAJU! Je li ovo zaista bio penal za Real?

FOTO:

Barcelona je u srijedu s minimalnih 1:0 svladala Espanyol i tako je poznati klub iz Barcelone završio u drugoj ligi. Jedini gol postigao je napadač Luis Suarez. A danas igra Real Madrid koji kod kuće igra protiv Alavesa. ‘Kraljevi’ sigurno koračaju prema novoj pobjedi…

Barca je pobjedom došla na svega dva boda, ali zato danas mora svoj susret odigrati Real Madrid koji u ovim trenucima ima sigurnih 2:0 protiv Alavesa. No, opet se priča o famoznim sucima koji su još jednom pokazali na bijelu točku za ekipu iz Madrida.

Naime, u 11. minuti Real je dobio jedanaesterac kojeg je uspješno realizirao Karim Benzema. Na društvenim mrežama odmah su počeli napadi na Realovce kako su zapravo kupili suce koji ih prema njihovim navodima guraju prema novoj tituli.

Ximo Navarro pomalo je naivno srušio Mendya. No, za protivnike Reala to je bio i više nego očiti prekršaj izva 16-erca, dok neki čak tvrde kako je Mendy ovdje simulirao. Ipak, glavni sudac pogledao je VAR i odlučno pkazao na bijelu točku. Drugi gol Reala postigao je Asensio nakon asistencije Benzeme.

JE LI OVO ŠALA? MANDŽUKIĆA ZOVE KLUB IZ HNL-A!

Komentari

komentara

« Povratak