NAVIJAČI, DA ČUJEMO VAŠ GLAS: Kojeg od ova četiri protivnika želite?!

FOTO:

Hrvatska nogometna reprezentacija plasirala se u osminu finala europskog prvenstva svladavši u posljednjem kolu Škotsku 3:1. Vatreni su na kraju u skupini D završili kao drugoplasirani što znači da idu na drugoplasiranog iz skupine E.

Modrić i ekipa tako za protivnika mogu dobiti Švedsku, Slovačku, Španjolsku ili Poljsku. A trenutno stanje u toj skupini kaže: Švedska ima četiri boda, Slovačka bod manje, Španjolci dva boda, a Poljska jedan bod. U posljednjem kolu sastaju se Poljska i Švedska te Slovačka i Španjolska.

Hrvatska će taj susret igrati u Kopenhagenu 28. lipnja od 18 sati. Ako prođe u četvrtfinale, igrat će u Sankt-Petersburgu protiv pobjednika skupine F (Francuska, Njemačka, Portugal) ili protiv trećeplasiranog iz skupina A i C.

Da je bila prvoplasirana, Hrvatska bi išla na drugoplasiranog iz skupine smrti, u kojoj su Francuska, Njemačka, Portugal i Mađarska. Da Ivan Perišić nije zabio treći gol i da je Hrvatska pobijedila Škotsku 2:1, onda bi Hrvatska išla na Nizozemsku ili na osvajača skupine u kojoj su Švedska, Slovačka, Španjolska i Poljska.

Da Vas čujemo, koju reprezentaciju želite našim Vatrenima?

Komentari

komentara

« Povratak